streda 5. júna 2013

Knihobraní #3 - Kniha, kterou bych mohla číst stále dokola

Projekt u VeEee.

Kniha, kterou bych mohla číst stále dokola
5. června - 6. června
Vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou můžete číst opakovaně, a přece jen vás neomrzí. Pokud možno napište, kolikrát jste již danou knihu přečetli.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 



Hry o život. Čo k ním dodať okrem toho, že sú úžasné, fantastické a vynikajúce? Musím sa priznať, že s prvým dielom som sa stretla len minulý rok, a tiež len v elektronickej forme. Z každej strany som počula len pozitívne ohlasy, tak som si povedala, že si ho musím prečítať aj ja. Avšak ešte predtým som si pozrela film, ktorý pre mňa vôbec nebol sklamaním a strašne sa mi páčil. Okamžite som si zamilovala pár Katniss-Peeta a pri každej scéne, ktorá sa týkala týchto dvoch som napäto očakávala, čo sa bude diať ďalej. Ale ako isto všetci vieme, vo filme proste nie sú zachytené všetky detaily v takej kráse, ako by sme chceli. Knihu som však mala vtedy k dispozícii len ako e-book, takže napriek mojej averzii voči elektronickému čítaniu, som sa do toho pustila. A poviem Vám, hltala som ju ako divá. Prekonala všetky moje očakávania a niektoré scény som si čítala aj viackrát a stále som sa ich nemohla nabažiť. Táto kniha, rovnako, ako celá trilógia je dokonalá a vôbec neľutujem, že som si ju už trikrát (zatiaľ :) prečítala.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

6 komentárov:

  1. Anoo, knižká je boží a mě se film taky moc líbil. Vím, že hodně lidí a fanoušků z něj bylo zklamané, ale já ten film zbožňuju. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne :) Je dokonalá a film takisto, vôbec ma nesklamal :)

      Odstrániť
  2. Trikrát? Tak to som netušila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky plánuju konečně přečíst, ale pořád mi to nevychází. ;) Je tolik knížek na které se chystám, ale stále mi to nějak nevychází. ;(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám, tiež mám v poličke dosť kníh, ku ktorým som sa ešte nedostala, len akosi nieto času :)

      Odstrániť
  4. Já HG četla teda jenom jednou, film se mi líbil, jsem zvědavá na druhý díl.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý váš komentár :) Veľmi si to cením :)