piatok 7. júna 2013

Knihobraní #4 - Kniha, která mě svým koncem „zvedla ze židle“

Projekt u VeEee.
Kniha, která mě svým koncem „zvedla ze židle“
7. června - 8. června
Jsou knihy, kdy nás konec ani tolik nepřekvapí, ale pak jsou takové, kdy máme chuť umlátit autory pánví po hlavě. Vyberte jednu knihu, jejíž konec vám vyrazil dech, ať už v dobrém, nebo špatném.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Spomínala som už ako milujem Ochrankyňu? Ak nie, tak Vám poviem, že je to jedna z najskvelejších kníh, aké som kedy čítala, a tých už bolo teda riadne dosť. Ochrankyňa je proste jedna dokonalá kniha, ktorá Vás vtiahne do deja, a ani neviete ako, budete pretáčať stránky jednu za druhou a hltať všetko, čo je na nich napísané. Dej je tak pôsobivo napísaný, že keby neviete, že to napísala slovenská autorka, tak si myslíte, že to od nejakého zahraničného autora. Kniha má niečo cez tristo strán a číta sa naozaj dobre. Prelúskala som ju len za pár hodín, až mi bolo ľúto, že som na konci. Čo sa týka konca, tak bol predvídateľný, ale autorka sa s ním krásne vyhrala a oživila a mňa by nikdy nenapadlo, že to takto skončí. Kto ju ešte nečítal, tak to musí urýchlene napraviť a prečítať si ju, je vážne vynikajúca :)





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Inak,dnes konečne pridám recenziu, štve ma, že sem dávam len knihobranie, ale viete, škola je sviňa a teraz píšeme len samé písomky -.- Konečne je však piatok, tak dnes a cez víkend sa sem budem snažiť niečo pridať :)

8 komentárov:

  1. Aj mne sa Ochrankaňa veľmi páčila :) NEodolateľné vábenie už bolo slabšie a Zuzaninu skrytú tvár som nečítala.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Neodolateľné vábenie som vážne zvedavá :) Zuzaninu skrytú tvár som prečítala zatiaľ do trištvrte, ale myslím, že z týchto troch je najslabšia - ale tak je to jej prvotina, takže to dáva zmysel :)

      Odstrániť
  2. Toto si rozhodne plánujem prečítať! 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplne súhlasím. Síce som ju už čítala dávnejšie, no môžem ju smelo zaradiť medzi najlepšie knihy, aké som čítala. Normálne som ľutovala, že nie je pokračovanie, pričom bežne sa stažujem, keď autor/ky nevedia kedy prestať v tom najlepšom. :)
    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog http://fashionhappenss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, ale čítala som na jej oficiálnom blogu, že v budúcnosti chystá pokračovanie :)

      Odstrániť
  4. Nevím jestli jsem na tuhle knihu narazila už u tebe, ale znovu říkám, že jsem o ní nikdy neslyšela :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nikdy jsem o téhle knize neslyšela,ale musím říct,že ta obálka je neuvěřitelná. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý váš komentár :) Veľmi si to cením :)