sobota 15. júna 2013

On my Wishlist #3

Meme je od Book Chick City.
Cieľom je uverejniť kníh, ktoré by sme si chceli prečítať a mať doma.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Deni Arpášová - Tajomstvo duší
Popis ku knihe: Berenice Syová je mladé sedemnásťročné dievča, ktoré v jedinej sekunde stratí budúcnosť. Napriek tomu nájde odvahu ujsť a nájsť malý kúsok neba, ktorý bude patriť iba jej. Prstom na mape si zvolí cieľ a mieri do mesta Astória v štáte Oregon. Cestu jej skríži záhadný cudzinec – Jarrold, ktorý od prvej chvíle túži byť s ňou, ale práve jeho blízkosť znamená pre Berenice istú smrť. Obaja vedia, že nemôžu zostať spolu, napriek tomu nestrácajú nádej v spoločnú budúcnosť. Záhad okolo Berenice každým dňom pribúda a mladé dievča zisťuje, že tajomstvá, ktoré si Jarroldova rodina tak veľmi stráži, sa jej týkajú viac, ako si dokázala predstaviť. Každý deň jej nového života je plný prekvapení, ktoré ju posúvajú čoraz bližšie k vyriešeniu rébusu.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prečo ju chcem? Na knihu som narazila len náhodou a hneď ma zaujala. Obálka mi príde fakt pekná, zaujímavá a taká čarovná. Čo sa týka anotácie, tak tá tiež nie je na zahodenie a znie dobre :) Raz si ju určite kúpim. 

7 komentárov:

  1. Dobrý účes! 8D ja si také kučery urobiť neviem 8(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas, ten účes je krásny :) Však práve s tými mojimi škutami si tiež neviem poradiť :D

      Odstrániť
  2. Mňa anotácia až tak nezaujala, ale obálka je super.:) No, ktovie, trebárs by bola kniha milým prekvapením.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nie je to práve najzaujímavejšia anotácia, akú som kedy čítala, ale pomerne dosť ma upútala :D Rada by som si knihu prečítala, však potom uvidím, čo to bude :)

      Odstrániť
  3. Ako táto kniha na neskutočne krásnu obálku. Lenže trošku mi pripomínala aj iné knihy a miestami bola príliš rýchla. :D No bolo to také príjemné čítanie. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý váš komentár :) Veľmi si to cením :)